|home|nu|de wijk in|top 5|internet|kunst|idee|specials|column|zoek|
Hagaz!n
10.07.2002
Deze site van Hagaz!ne toont ideeën en nieuwe ontwikkelingen op alle gebied, ook de liefde. Waarschijnlijk een schoolgaand meisje heeft liefde is ... je gevoelens kalken op het asfalt ...gedacht: hoe kan ik Robin nu duidelijk maken dat ik verliefd op hem ben. En opeens had ze het. Robin rijdt altijd elke morgen met al zijn vriendjes naar school over de smalle doorgang speciaal voor fietsen van de Banstraat naar de Jacob Catslaan in de Ambassadewijk. En daar spuit ik met witte verf mijn gevoelens voor Robin op het wegdek. Als dat niet opvalt dan weet ik het niet meer. Of Robin het gezien heeft, vertelt de geschiedenis niet. Hagaz!ne was er in ieder geval weer bij ...

|home|nu|de wijk in|top 5|internet|kunst|idee|specials|column|zoek|

Kritisch Haags, kunst, uitgaan, internet ...
Hagaz!ne: altijd wat nieuws!

gratis bijblijven?

start Hagazine