HAGAZ!NE
movements
Bijna gloednieuw ziet deze Citroën Traction Avant eruit. Alsof hij nog geen kilometer heeft gereden ... 
10.000 kilometer in zes weken achter de fraaie Traction-rug ...
Maar deze prachtige klassieker heeft net met 28 deelnemers Paris-Moscou-Paris van 10.000 kilometer verreden; een monsterrit die deze auto 25 jaar geleden (1984!
trots bijna verliefd kijkt de initiafnemer naar zijn Traction
ook al verreed ... vertelt de initiatiefnemer in de Rozenstraat, voor de deur van beeldend kunstenaar en 'DS-adept' Evert de Vreugd.

Reacties 

Ja hoor, in de Nieuwe Kerk ...

Toch even kijken in de Weimarstraat bij de organisatie van TodaysArt09 of ik nog een accreditatie kan regelen ... Je weet maar nooit. En dan meteen door naar het Spuiplein

 

Met drie honden wandelen in de vrije natuur is voor mij heel uniek. Domaine de Beaucour van 18 hectare ligt zo afgelegen dat je je werkelijk in de vrije natuur waant. 

De honden Pinot, Pernod en Beau zijn alledrie negen jaar oud en vinden het een feest om met mij mee te lopen. Maar wie loopt er nu eigenlijk met wie mee? 
Bonjour Beaucour et au revoir. We mochten allemaal doen wat we zelf wilden. En dat is dus voor iedereen anders geworden. Ik heb het idee dat iedereen op mij heeft gewacht totdat ik klaar was met genieten.

Het waterspectakel 'Sjans'm erin' belooft vandaag in de Scheveningse Haven voor skaters, surfers en kijkers een hoop plezier. 


De dresscode is 'Pirate' en erna volgt een vet feest 'at FAST'; het avontuurlijke surfdorp aan het begin van de Boulevard. 

flitsen|indebuurt|kunst|gadgets|raaR|
HAGAZ!NE
HET DIGITALE MAGAZINE VAN
DEN HAAG!
keep in touch

start Hagazine